Szabadtűz speciál Hollandiából a tengerpartról, grillezett osztrigával

A mostani Szabadtűz rendhagyó módon Hollandiából jelentkezik, méghozzá egy vendégvideó keretében. Rajongj Te is velünk együtt a tengerpartért, és annak ehető kincseiért!

A mostani Szabadtűz egy különleges kiadással jelentkezik Hollandiából, a tengerpartról. Kivételesen most nem Bodor Tamás kalauzol el Titeket a szabadtéri receptek világába, hanem Kiss Norbert Ádámfilmes ésgasztroújságíró, aki jó pár éve kiköltözött Hollandiába és jelenleg a We Are Morse atyja.

Ő pedig rajong a tengerért, a tengerpartért, és itt, a kagyló- és osztrigaexportról bőven híres Zeeland-on találkozott az ugyancsak régóta kinn élő Kányádi Tiborral, aki sous-chefként dolgozik a Restaurant Bentinck-ben. Az ő guide-olásával, együtt grillezik a tengerparton a frissen talált osztrigát, tengeri zöldek ágyán. A videó magáért beszél, legyen szó az álmok megvalósításáról vagy csak szimplán a puritán, de mégis fenséges ízekről.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Csókollak, böjt! - avagy szalonnás palacsinta a hóviharban, amiből egy falatot se ehettem

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...