A mostani Szabadtűz egy különleges kiadással jelentkezik Hollandiából, a tengerpartról. Kivételesen most nem Bodor Tamás kalauzol el Titeket a szabadtéri receptek világába, hanem Kiss Norbert Ádámfilmes ésgasztroújságíró, aki jó pár éve kiköltözött Hollandiába és jelenleg a We Are Morse atyja.
Ő pedig rajong a tengerért, a tengerpartért, és itt, a kagyló- és osztrigaexportról bőven híres Zeeland-on találkozott az ugyancsak régóta kinn élő Kányádi Tiborral, aki sous-chefként dolgozik a Restaurant Bentinck-ben. Az ő guide-olásával, együtt grillezik a tengerparton a frissen talált osztrigát, tengeri zöldek ágyán. A videó magáért beszél, legyen szó az álmok megvalósításáról vagy csak szimplán a puritán, de mégis fenséges ízekről.
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Csókollak, böjt! - avagy szalonnás palacsinta a hóviharban, amiből egy falatot se ehettem