Sutka Róbert

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. 

Név: Sutka Róbert

Életkor: 28

Foglalkozása: szabadúszó, földrajz-rajz szakos tanár

Kedvenc ízvilág: francia konyha, olasz konyha

Kedvenc szakács: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Heston Blumenthal

Kedvenc saját recept: Chilis lazac avokádóval és grapefruitzselével

Kedvenc recept: Frissen sült kapros-túrós lepény, csakis sósanSaját specialitás: Pirított majd fűszerágyon füstölt csirke, tejszínes-kávés gombamártással

Körülbelül öt éve kezdtem el főzni. Addig a legbonyolultabb étel, amit elkészítettem, a rántotta volt és a bundás kenyér. Anyukám csodálatos főztjén nőttem fel. Hivatalosan földrajz és rajz szakos tanár a végzettségem. A művészet mindig is az életem része volt. Rájöttem, hogy a konyha egy nagyon jó hely arra, hogy kiéljem a kreativitásomat és mellette örömet szerezzek azoknak, akiknek főzök.Otthon amit lehet, szeretek magam megtermeszteni a legjobb ízek érdekében. Mottóm: a legfrissebbet a legrövidebb úton az asztalra. Egy kert rengeteg lehetőséget és kreativitást ad a konyhában.. És a szüleimnek hatalmas kertje van. A gyömbértől a banánlevélen át az articsókáig számtalan növényt tartok otthon, chiliből általában minimum 20 féle van. Mondhatom, hogy chilifüggő vagyok Szeretném ha az emberek többet foglalkoznának azzal, hogy mit és hogyan esznek., ha rájönnének, milyen egyszerű egészséges és finom ételeket főzni, és nem kell mindent készen megvenni.

Az egészséges életmód nagyon fontos számomra, szeretek sportolni. Nyolc évig versenyszerűen kosárlabdáztam, emellett szívesen úszok, túrázok, kajakozok. A versenyzés a véremben van. Szeretném a hobbim terén is megméretni magam és győzni!

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...