Musical készül a magyarok kedvenc sütis valóságshow-jából

Ki gondolta volna, hogy a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb gasztronómiai valóságshow-ja egyszer majd színpadra kerül, és a verseny résztvevői dalban mesélik el, milyen nehéz volt elkészíteni egy tepsi macskanyelvet?!

A Sütimester című brit gasztroreality hazánkban is óriási népszerűségnek örvend. A már 11 évadot megélt sorozat minden epizódja tart valamilyen meglepetést, tele van ütős, sokszor angolos poénokkal, de a dráma sem marad el semelyik részből sem, hiszen sokszor megesik, hogy az amatőr cukrászverseny résztvevőinek nem sikerül megugraniuk egy-egy akadályt. Dráma, humor, izgalom, feszültség és feloldozás – a Sütimesterben minden van, ami ahhoz kell, hogy népszerű legyen egy showműsor, éppen ezért jogosan merülhetett fel valakiben a kérdés:

Miért nem került még színpadra ez a nagyszerű sorozat?

Nos, a rajongóknak már nem kell sokat várni, A Sütimester – A musical premierje ugyanis idén nyáron lesz az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Cheltenhamben. A vígjáték nyolc amatőr cukrász útját követi nyomon, akik megpróbálják megsütni az utat a sikerhez, és egyben lenyűgözni a szigorú zsűrit.

Szívmelengető karakterekre, rengeteg nevetésre és ínycsiklandó zenére számíthatunk ebben a vadonatúj brit musicalben, amely az egész család számára nyújt majd szórakozást

– írja a művet bemutató szinopszis az Everyman Theatre honlapján.

A musicalt nyáron mutatják be, egyelőre azonban még nincs hír arról, kik játszanak majd a főbb szerepekben. Lehet, hogy éppen a visszatérő Mary Berry vagy Paul Hollywood fog egyszer csak felbukkanni a díszletek között?

Forrásunk volt; Címlap: Netflix


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...