Süti vagy táska? Miért kellene választani?

Ana Tudora imádja a sütiket, de úgy gondolja, nem csak nyalánkságként tudják feldobni a napunkat. 

Ana Tudora román designer nem food stylist és nem is cukrász, kreatív gondolkodásának középpontjában mégis a sütemények állnak. Ana ugyanis olyan táskákat tervez, amelyek tortákat, fánkokat vagy éppen muffinokat mintáznak.

A tervező 2011-ben készítette el első táskáját egy barátjának, de miután egyre többen kérték, csináljon nekik is egy látványos darabot, Ana hobbijából jól működő üzlet lett. A Cuki Bags márka kínálatában látványos, tortára, fánkokra, de jégkrémekre emlékeztető darabok is megtalálhatóak.

Ana nem csupán táskákat, de láncokat, kitűzőket, fülbevalókat és csokornyakkendőket is árul. A táskák ára 25 ezer és 60 ezer forint között mozog, de egy macaronos fülbevaló már 8000 forintért a tied lehet. A Cuki Bags szállít Magyarországra is. Az 50 ezer forintnál nagyobb összegű rendelések esetén nem számol fel postaköltséget a cég.

Íme, egy kis "ízelítő" azokból a cukiságokból, amelyeket a Cuki Bags-től megrendelhetsz.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Kaliforniában a "nyers víz" a menő - de mit is jelent ez?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...