Vajon a te csillagjegyedet melyik sütemény vidítja ma fel?

Ha nem úgy indult a mai nap és a hét, ahogy tervezted, vagy csak simán sütnél valami finomat, válassz csillagjegyed alapján. Ez a szépség tuti elhozza a mai boldogságod.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...ricotta a sütiben? Tökély!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Epres krémes csodás külsővel. Kell ennél több?

Epres krémes Vicikó konyhájából

A Villám krémesem eperszezonbeli változata, még kevesebb tésztával.:-) Ez már szinte csak eperkrém, ami habos könnyű, kissé remegős... itt-ott kissé roppanós mandulapehellyel, friss ...

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Bizony, a legdurvább marcipánrajongók még a zsömlébe is beleteszik!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik..elegáns és klasszikus, tölteléke azonban egyedi!

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Dupla öröm: tejpite és áfonya egyben!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ne hanyagoljuk el a körtét sem! Sáfránnyal csábít...

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Sok-sok vanília az olaszok egyik favorit sütijében:

Vaníliás sfogliatelle

Van olyan, hogy egy íz vagy illat különleges hangulatba ejti az embert, legyen szó egy egyszerű tojásos krumpliról, felidéz egy kedves emléket. Nekem ez az olasz sütemény idézi fel a ...

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Na meg hogy imádják a meggyet, és nem félnek kókusszal kombinálni!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Klasszikus szépség a letisztultságkedvelő rákoknak:

Klasszikus francia krémes

Leveles tészta, könnyű habos krém, karamellás tető. Igen, ez a francia krémes, amit egyszer mindenképp otthon is el kell készíteni!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ha már fánkozunk, töltsük meg annyi krémmel, amennyit nem szégyellünk!

Képviselőfánk gluténmentesen

Az egyik legkönnyebben és viszonylag olcsón beszerezhető lisztből, a rizslisztből is tökéletes égetett tésztát lehet készíteni. Ízre, állagra is ugyanolyan, mint a búzás társai. A ...

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Retro krémes sok réteggel, a bikáknak:

Krémes Judit69 konyhájából

Házi krémes kicsit másként, hiszen a krém között ott lapul a pihe-puha piskóta. Olaszországban kóstoltam ilyet, azzal a különbséggel, hogy ott az egyik krémréteg csokoládés volt.

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli éle. Lekváros batyu a péksütikedvelő kosoknak:

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...