Velünk ugyan ritkán fordul elő, hogy megmaradna egy megkezdett sütemény vagy torta, azonban, ha valamilyen úton-módon mégsem fogy el az utolsó morzsáig a finomság, akkor ezzel a trükkel megakadályozhatjuk, hogy kiszáradjon. Ráadásul tényleg egy pofonegyszerű dologról van szó, amihez mindössze egy kis darabka sütőpapír kell majd. Mutatjuk, hogyan őrizheted meg a sütemények frissességét!
TikTokon jött szembe a videó, amelyben az alkotó azt mutatja meg, hogy egy már megkezdett sütemény vagy torta szabadon maradt, és így a levegővel közvetlenül érintkező részeit minként lehet megvédeni a kiszáradástól.
@austrianwithwuff Parchment Paper for the rescue! #kitchentricks #cake #cheftip #glutenfree ♬ Bad For Me (feat. Teddy Swims) - Meghan Trainor
Levág egy darab téglalap alakú sütőpapírt, ami épp illeszkedik a vágásba, és odanyomkodja a sütemény falához. Ezáltal a sütőpapír bent tartja a nedvességet a torta belsejében, és nem engedi, hogy kiszáradjon, így még másnap is ugyanolyan állapotban élvezheted a finomságot.
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több tipp, trükk és ötlet: