Hol terem a paradicsom? Ahogy még egy általános iskola első osztályába járó kisgyerek is rögtön rávágná, természetesen a földben, és nem máskor, mint nyáron. 20 évvel ezelőtt talán még senki nem kérdőjelezte volna meg, hogy a paradicsom földben nő, ma már azonban a technológia fejlődésének köszönhetően föld és természetes nyári napsütés sem kell ahhoz, hogy lédús, ízletes és vitaminokban gazdag paradicsom kerüljön az asztalunkra.
A Veresi Paradicsom termőterülete igazán különleges hely, itt ugyanis nem a földből, hanem úgynevezett kókuszrost téglákból nőnek ki a fürtös paradicsomok. A látvány magáért beszél, a végeláthatatlannak tűnő ültetvényeket pedig poszméhek porozzák be.
A Superfoorgon évadzáró epizódjának főszereplői ezúttal Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom ügyvezető-tulajdonosa, illetve Vida Krisztián, a már korábbról is ismerős The Bridge Bio növényi italmárka hazai forgalmazója
Krisztián az ültetvény meglátogatása után egy elképesztően ízletes paradicsomos-cukkinis-növényi tejszínes kölestésztát készített, amelyet bárki megcsinálhat otthon is akár 15 perc alatt.
Mi is a SUPERFOORGON?
A The Bridge Bio, a Felelős Gasztrohős, az Eden Premium és a Nosalty új, közös sorozatában arra vállalkozott, hogy bemutassa azokat a Magyarországon fellelhető természetközeli helyeket, gazdaságokat és kisvállalkozásokat, melyeknek célja természetes módon értékes és minőségi zöldségeket, gyümölcsöket és más élelmiszer-alapanyagokat előállítani. A Magyarországon is termő szuperélelmiszerek által nemcsak friss, de számos szempontból nagyon egészséges és ízletes termékekhez juthatunk hozzá, ráadásul támogathatjuk a hazánkban fellelhető családi vállalkozásokat is.
Keress még több terméket a The Bridge Bio kínálatában itt!
Látogass el a The Bridge Bio Facebook-oldalára is, ahol további receptötleteket és tudatos táplálkozási tippeket találsz!