Egy ideje próbálok minden nap főzni. Mindegy, hogy az egy komplexebb főétel, vagy egy villámsaláta, a lényeg, hogy valami készüljön. Nap végén kikapcsol a konyházás,és valahogy sokkal jobban is esik az az étel, amit saját magam készítettem. Persze nem állítom, hogy időről időre ne csúszna be egy-egy "Ma felvágottas szendvics lesz, jó?" típusú este, de az ilyen helyzetekben lehet előkapni az ehhez hasonló recepteket.
Sajnos a konyhai újrahasznosítás nem az erősségem, de igyekszem fejlődni, tényleg! Itt a bizonyíték, ez a sülthúsos szendvics, amibe simán mehet csirke, disznó vagy bármi, ami a hűtőben ólálkodik, és aztán irtó gyorsan vacsorává alakul meglehetősen szerény erőfeszítések közepette.Persze lehetne hozzá házi majonézt keverni meg bucit sütni, de na... ezzel pont a recept báját ölnénk meg. Az alma savanykás frissessége a majonéz krémességével, az uborka a torma pikánsságával és a fűszerek kombinációjával kiegészülve annyira isteni végeredmény születik, hogy legutóbb nem is maradék ment bele, hanem a hentesnél vettem hozzá lesütött combokat.