Ezért ne kérd só nélkül a mekis sült krumplit

Sokan azért kérik só nélkül a sült krumplit a mekiben, hogy tutira friss, meleg körethez jussanak. Egy mekis alkalmazott azonban egy sokkal jobb módszert fed fel a friss sült krumpli megkaparintására.

Az állott sült krumplinál nincs rosszabb, éppen ezért sokan különböző módszerekhez folyamodnak, hogy a McDonald’s-ban só nélkül kérik ki, hogy biztosan friss legyen és ropogós a köretük. Egy volt alkalmazott szerint azonban, van egy sokkal jobb megoldás is arra, hogy friss sült krumplit kapj, amivel ráadásul nem hátráltatod az ott dolgozókat és a többi vásárlót.

Ezért ne kérd só nélkül a mekis sült krumplit

Dessy Joseph egy TikTok-videójában elárulta, hogy rettenetesen bosszantó, ha valaki só nélkül kéri a krumplit, már ha a frissesség miatt teszi mindezt. Az ő javaslata szerint:

Csak mondd, hogy friss krumplit szeretnél, tízből kilenc krumpli egyébként is frissen kerül a vásárló elé.

A videó alatt több alkalmazott is megerősíti ezt, de olyan is akadt, aki elmondta, hogy számára tényleg nagyon sós a krumpli, ezért kéri anélkül.

@jodessy #McDonalds #secretsotmcdonalds #fastfoodsecrets #mcdonaldsconfessions ♬ ryebreadlol...Hannah Montana transitions - ryan

Dessy egyébként az is elárulta, hogy a shake- és fagyigépek sokszor üzemen kívül vannak, de nem valamilyen technikai probléma miatt, hanem azért, mert nem akarják kicserélni a shake-mixek nehéz zacskóit – legalábbis Dessy helyén.

Big Mac szendvics házilag

A világ leghíresebb hamburgerének házi változata...vigyázzatok vele, mert egy szendvics kétszer annyira laktat, mint az éttermi verzió...

Mekis almás pite

Volt egy korszakom, amikor intenzíven tömtem magamba az Mekis almás pitét, szóval én teljesen megértem a rajongóit. Ez itt most az otthoni változata.

A tökéletes sült krumpli

Nem az alapanyagokban, hanem a technikában rejlik a recept különlegessége. A végeredmény belül puha, kívül ropogós burgonya lesz. Íme a tökéletes sült krumpli Anthony Bourdain nyomán.

Utóbbi megjegyzésén egyébként többen is felháborodtak.

Voltak, akik szerint alkalmazottak egyszerűen csak lusták, és nem akarnak fagyit csinálni, egy másik volt dolgozó, aki három éven át dolgozott a Mekinél, azt írta, a gépek tényleg nem romlottak el, de Joseph-nek nincs igaza, azért mondták rá, mert éppen a tisztítási folyamaton esett át.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...