Korábban már írtunk arról a japán művészről, aki különböző anyagokból készít késeket. Nemrégiben például a világ legkeményebb élelmiszereként számon tartott katsuobushit választotta kése alapjául. Most egy sokkal puhább dolgot, spagettitésztát választott, hogy egy nagyon éles kést készítsen belőle. Nézzétek csak:
A férfi a spagettitésztát előbb ledarálja, majd abból készít egy masszát. Egy igazi kés alapján kivágja a tésztát, amit aztán egy hétig száradni hagy, majd élesít. Egy másik tésztakést is készít, ezt némileg egyszerűbben. Ugyanúgy élesíti ezt is, mint az első változatot.
A durva az, hogy mindkét kés nagyon éles lett, és kiállják a vágó és szúrópróbát. A japán művész a videó végén stílusosan megfőzi az egyik tésztakést, amit némi sajttal tálal.
Ezeket olvastad már?
Ez talán a világ legjobb asztallá alakítható polca - wow,...
Ezt az étkezőasztallá alakítható polcot nézzétek. Vagy fordítva. Kinek melyik fontosabb. Baromi jó!
Brecz JuditKés, ami a világ legkeményebb KAJÁJÁBÓL készült
Egy japán YouTube-felhasználó nekiveselkedett, és egy kőkemény élelmiszerből kést faragott.
Hajdú_AnnaGordon Ramsay szerint CSAK ez a 11 konyhai eszköz kell...
Ha gondban vagy, mi az, ami tényleg fontos egy jól felszerelt profi konyhában, de a pénztárca és a hely is szűkös, jó hírünk van - és Gordon Ramsaynek is.
Brecz JuditA 12 szuperveszélyes konyhai tevékenység
A konyhánk igazi veszélyzóna is lehet: kések, víz, gőz, tűz, áram, és még számtalan egyéb jelenség okozhat komoly személyi sérüléseket.
Nosaltyvia Foodbeast