Sosem késő életmódot váltani: 69 évesen több mint 50 kilót fogyott ez a hölgy

"Én már túl öreg vagyok ehhez" - ez a mondat valószínűleg egy ideje nem hagyta el annak a 69 éves hölgynek a száját, aki több mint 50 kilótól szabadult meg.

Sokan nem mernek belevágni a fogyókúrába, mert nincs meg a megfelelő motiváció, vagy jönnek a mondvacsinált kifogások: nincs elég időm, gyenge vagyok, túl sokba kerülne. Ez a 69 éves hölgy azt üzeni mindenkinek: sosem késő elkezdeni az életmódváltást! A nő kilétéről nem sokat tudni, fogyása történetét a Redditközösségi weboldalán osztotta meg. Mint írja, két éve még elképzelhetetlennek tartotta, hogy 120 kilogrammról 63,5 kilogrammra sikerül fogynia.

A feltehetően amerikai hölgy 2018 májusában kezdte meg fogyókúráját, azóta pedig 56,5 kilót adott le. Az óriási változás jól látszik a fotóin is. Most már nyugodtan hordhat szűk farmert, és az életmódváltás akkora erőt adott neki, hogy a 3776 méter magas Fudzsi hegyet is megmászta 69 évesen. Elképesztő, nem igaz?

Az ismeretlen hölgy azt állítja, egyetlen dolognak köszönheti a nagy változást, a ketogén diétának, ami egy kifejezetten szigorú étrendet követel meg.

Mi az a ketogén diéta?

A ketogén diéta lényege a szénhidrátbevitel minimalizálása és a zsírbevitel növelése. Bár ez az étrend az egyik legnépszerűbb az utóbbi években, a dietetikusok nem ajánlják mindenkinek és főleg nem hosszú távon.

Ezeket olvastad már?

via Express

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...