Így lehet egész télen friss snidlinged, egyenest a konyhaablakból

Nincs is finomabb hagymaféle, mint az enyhén pikáns, zöldellő snidling, avagy metélőhagyma. Mutatjuk, hogyan termessz saját snidlinget a konyhaablakban, akár egész ősszel és télen!

Gyerekként sokszor magában "legeltük" a műanyag fehér poharakba ültetett, finom, friss és zsenge snidlinget, rajongásunk pedig ma sem lankadt: a metélőhagyma ugyanis pont annyira visszafogottan csípős-aromás hagymaféle, hogy még talán egy randit is elbír, szendvicsekre, omlettre szórva pedig isteni! Termeszd meg magadnak otthon, a Sokszínűvidék segít, ha pedig minden lépést követsz, az egész hideg szezonban saját snidlinged lehet, egyenest a konyhaablakból!

Snidlinges receptajánló:

Kattints a képre, és nyílik a galéria, hogy otthon is könnyedén termeszthess metélőhagymát!

Forrásunk volt.


Még több növény itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek