Készíts mennyei Snickerst datolyából – Itt az új TikTok-videónk!

Ennél valami finomat, de jó lenne, ha minél kevesebb cukor lenne benne, és még viszonylag egészséges is lenne? Legújabb TikTok-videónkban az egyik legnépszerűbb csokoládédesszert, a Snickers vegán változatát készítettük el!

Ebből a Snickersből most kimarad minden tejtermék, és a cukor helyett a datolya adja majd a desszert édes ízét. Felkészültél rá, hogy ez lesz mostantól az egyik kedvenc házi nasid? Akkor nézd meg legújabb TikTok-videónkat, amiből egy pillanat alatt ellesheted a receptet!

@nosalty.hu Kóstoltatok már hasonlót? #tiktokhungary #cooking #nosalty #snickers ♬ eredeti hang - Nosalty

Amire szükséged lesz:

12 db datolya (Medjool), 12 teáskanál mogyoróvaj, 50 gramm földimogyoró (sós), 150 gramm étcsokoládé, 1 evőkanál tejmentes margarin, 50 ml rizstej, só ízlés szerint (tetejére)

A datolyákat magozzuk ki. Mindegyik belsejébe kenjünk egy teáskanálnyi mogyoróvajat.
A mogyoróvaj tetejére ízlés szerint helyezzünk pár szem mogyorót. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a borítás!

Egy edényben olvasszuk fel az étcsokoládét egy kis margarinnal és növényi tejjel. Amint elérte a kívánt állagot, a kis töltött datolyákat mártsuk meg a csokiban.

Egy sütőpapíros tányérra vagy tálcára helyezzük őket, és mehetnek a hűtőbe vagy a fagyasztóba addig, amíg a csoki megdermed rajtuk.

Amikor kivesszük őket, nagy szemű sóval ízlés szerint megszórhatjuk a szépségeket!

Kattints a képre a receptért!

A hamis datolyasnickers teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a recepteket is érdemes kipróbálni:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...