Juhász Bianca testvérével együtt nyitott szendvicsezőt a Veres Pálné utcában. Az alapkoncepció asmørrebrød-ot, vagyis a jellegzetesen dán, nyitott szendvicset helyezi a középpontba.
Az étterem neve valójában egy képzeletbeli levél első sora, ami egyszerre egy szerelmes üzenet Budapestnek, másrészt viszont a város nyitott lakóit szólítja meg. A tulajdonosok szerint "egy szendvics lehet gasztroélmény, sőt ennél akár sokkal több is".
A tulajdonosok Heiszler Olivér séfet - aki a Tantinak is megőrizte a Michelin-csillagot - kérték fel, alkossa meg a "soft opening" (tesztüzem) időszakban a hűtőpultba kerülő szendvicseket. Olivér útmutatásai alapján a szendvicseket ezután az étterem tulajdonosai és munkatársaik készítették el. A látványosan tálalt szendvicsek között tokhalas-mangós, madras curry-s krumplival megpakolt, de akár lazacos, mascarponés, céklás is akad. A koncepció szerint a nyitást követően más-más séf állítaná össze a kínálatot.
A tesztüzemet követően a szendvicsező augusztus 29-én nyit a Veres Pálné utca 16.-ban.
Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?
Nézd meg belülről a chicagói Stranger Things tematikájú pop-up bárt