Sírva nevetős üdvözlőlapokat készít ez a házaspár

Azt gondolod, hogy a te családod furcsa? Akkor még nem láttad Bergeronékat! Ezek a legviccesebb és legötletesebb karácsonyi üdvözlőkártyák, amiket valaha láttunk.

Amerikában nagy hagyománya van a családi fényképezkedésnek karácsony előtt, ugyanis a fotókból üdvözlőlapok készülnek a rokonok és a barátok számára. Bergeronék búcsút intettek a kínos és feszült fotózásoknak, helyette pedig utánozhatatlanul vicces képeslapokat kezdtek el gyártani a JC Penney Portré Stúdióban.

Bergeronék karácsonyi hagyománya

Laura és Mike Bergeron arra már nem emlékeznek pontosan, hogy 16 éve melyikük fejéből pattant ki az ötlet, de a megvalósításban már az első fotózás alkalmával is egyetértettek. A házaspár évről-évre, időt és energiát nem sajnálva, különböző karakterek bőrébe bújik, és így készítik el karácsonyi üdvözlőlapjaikat.

Eleinte nem mindenki vette a poént az ismerősi körben, azonban az évek alatt annyira megkedvelték a lapokat, hogy ötleteket is adnak a családnak, akik legkésőbb októberben már kitalálják az aktuális koncepciót.

Bergeronék öltöztek már keménykötésű mexikói párnak, krisnásoknak, gótoknak, tapló családnak, aerobikfanoknak, nyaralós családnak, és ’81-ből itt ragadt családnak is. A házaspár az utóbbi években már a gyerekeiket is bevonta a fotózásokba, és képeslapjaikkal igyekeznek mosolyt és vidámságot csempészni a karácsonyi káoszba, rohanásba. Szerintünk sikerült!

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Ezeket olvastad már?

via

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...