Simán kereshetsz 230 ezer forintot, ha feltöltöd a macskád a netre, ahogy kaját kunyerál

Nem kell más, csak hogy fogd magad, egy vicces(ebb) pillanatot megörökíts kisállatoddal közös életedből, és feltöltsd a netre, a megfelelő ember pedig pont ráakadjon.

Kincső, a magyar felhasználó, és állata, a brit rövidszőrű Büdös Csirke vicces videóban rögzítették utóbbi bármilyen ételért való kunyerálását. Ez lehet a legluxibb táp is. Vagy piskótatallér, tejföl, kutyakaja, sajt, zacskós leves. Két lábon könyörög. Ez felkerült a gazda Tumblr-ére, megosztotta pár magyar médiafelület, aztán meglepő dolog történt.

Öt nappal a poszt után Kincsit megkereste három amerikai vírusvideó licence managercég is, szerződés céljából....

"ez úgy van, hogy a copyright a tiéd marad, a te tulajdonod marad a videó, de ők kezelik a licenszt. Vagyis te saját szakállra nem kezdheted el másoknak is eladni...megkapják persze az eredeti videót...Cserébe viszont nézik, hogy senki se tehesse ki csak úgy ingyen...ne ossza meg senki sajátjaként, és ha mégis...ők vállalják a jogi procedúrát is. Ezek a cégek mindenféle online oldalaknak és TV csatornáknak kupeckedik el a videót..." - meséli Kincsi.

Az ezekből származó bevételre kötnek veled megállapodást, ez általában 70/30 körül van a tulajdonos javára, a forgalomra semmi garanciát nem vállalnak, ezért Kincső inkább felalkudta az előleget, nagyon okosan 200-ról 800 dollárra, amit meg is kapott pár nap múlva a szerződéssel együtt.Kincső nem szívbajos, Kincső jól csinálja.

Tehát 230 ezer forint fix + a részesedés, amennyi lesz.

És az ominózus videó:

Ki a következő?

Kincső blogját itt találod.

...ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

forrás 444

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...