Íme a 6 továbbjutó – Izgalmas döntővel zárul majd a Nosalty SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója

A középdöntő és a közönségszavazás lezárult, a Nosalty SHOWSZÓRÓ tehetségkutatója immár a legmagasabb fokozatra kapcsol: az általatok kiválasztott 6 versenyző utoljára ölt kötényt, hogy megmérkőzzenek a konyhában. De vajon mi vár rájuk? Hamarosan kiderül.

Mi is alig hisszük el, hogy már itt tartunk, de tényleg így van: a közönségszavazás után összesen 6 főre redukálódott a SHOWSZÓRÓ jelentkezőinek száma. Persze nincs megállás, nem hagyjuk, hogy az izgalom alább hagyjon, hanem sebesen robogunk az utolsó stáció, a döntő felé.

Mielőtt ezt megtennénk, le kell rántanunk a leplet a dobogóról, be kell mutatnunk a 6 döntősünket. A mezőny igen szoros volt, minden versenyző jelentős mennyiségű szavazatot szerzett magának tőletek, olvasóktól, ismerősöktől és rokonoktól. Azonban az utolsó körben sajnos csak 6 hely van, ide nem vihetünk magunkkal mindenkit.

De további szószaporítás helyett következzenek most a SHOWSZÓRÓ döntősei:

Polgár Gáspár

Polgár Gáspár

Gáspár bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pikács Árpád

Pikács Árpád

Árpád bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pintér Petra

Pintér Petra

Petra bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Horváth Anna

Horváth Anna

Anna bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Szijj András

Szijj András

András bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

Pernesz Kinga

Pernesz Kinga

Kinga bemutatkozását ITT tudod elolvasni.

A mindent eldöntő döntő

Az utolsó fordulóba bekerült 6 versenyző az eddigi körökben már meggyőzött minket (és titeket is) arról, hogy ott vannak a szeren, ha főzésről van szó. De vajon kiállják az utolsó próbát is?

A SHOWSZÓRÓ döntőjében minden versenyzőnek lehetősége lesz rá, hogy bizonyítsa tudását: egyenként fognak a kamerák elé állni a Nosalty konyhájában, és saját videót kapnak majd, ahol abszolút a kreativitásé lesz a főszerep. Na és persze az adott hobbiszakácsé. Ebben az új környezetben várja őket 3 titokzatos boríték, amely a kötelezően felhasználható alapanyagaikat rejti majd. Vajon mihez kezdenek ezekkel a versenyzők? Mit fognak alkotni? Elég leleményesek lesznek a feladathoz?

Az adások után a versenyzők sorsáról a Nosalty szakmai zsűrije fog dönteni. Persze a középdöntő eredményéről sem feledkezünk majd meg: a három dobogós mellett a legtöbb közönségszavazatot kapott versenyző is díjban részesül majd.

Az ALDI támogatásával megvalósuló kreatív döntő már egyre közeledik – figyeljétek a Nosalty közösségimédia-oldalait, izguljatok és szurkoljatok velünk együtt a versenyzők utolsó megmérettetése során.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...