3 tipp, ha laktatóbbá tennéd az amúgy könnyed shakshukát

Ha az ember épp nem lecsót főz a nyári paprikákból és paradicsomokból, hát shakshuka készítésére adja a fejét. A közel-keleti egytál híres arról, hogy könnyed fogás (villásreggelire épp ezért kiváló), néha talán túl könnyed is. Lássuk, mivel tehetjük laktatóbbá!

A shakshuka az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert – ez talán annak is köszönhető, hogy sok helyen a lecsóhoz hasonlítják, ki tudja – , ami azt is jelenti, hogy már odahaza is sűrűbben készítjük. A zöldséges, buggyantott tojásokkal kínált ragu inkább egy könnyed ebédnek illik be, persze, ha szeretnénk többet is kihozni belőle és rendesen jóllakni vele, mindig nyúlhatunk az alábbi módszerekhez. Turbózzuk fel a shakshukát!

Nézd meg galériánkban, mitől lesz laktatóbb a shakshuka, a tippekért kattints a képre!

Isteni shakshukareceptek, amiket egy élmény tunkolni:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekért kattints ide:

Címlapról ajánljuk

További cikkek