Serena Williams konyhája maga az elegancia

A híres teniszezőnek varázslatos az otthona. Serena Williams a konyhára különösen nagy figyelmet fordított, mikor berendezte lakhelyét, hiszen nagyon szívesen főz.

Serena Williams gyönyörű villája Miamitól északra fekszik a vízparton. A 1350 négyzetméteres, spanyol-mediterrán stílusú kastély teljes átalakításával és korszerűsítésével a teniszezőnő egy tervezőcéget bízott meg. Stílusát tekintve a luxusingatlan letisztult és modern, a belső tereket pedig részben olyan szállodák ihlették, amelyeket Serena a világ körüli utazásai során meglátogatott.

Az ingatlan úszik a fényben, hiszen hatalmas ablakok vannak mindenütt.

Williams számára a konyha különösen fontos volt, hisz ő a család kinevezett szakácsa. (A konyhát a negyedik képen láthatod.)

A fehér bútorok tökéletes kontrasztot alkotnak az aranyszegélyű, sötétkék konyhai gépekkel.

Az étkező is igazán egyedi, hiszen a mennyezetről rengeteg lámpa lóg le, ettől függetlenül teljesen letisztult a helyiség összes bútora.

Bár Serenának mindene a tenisz, ennek ellenére a birtokon nem található teniszpálya. De erre a sportolónőnek nagyon jó indoka volt:

El akartam választani az otthont a munkától. Szeretek otthon lenni. Amikor dolgozunk, soha nem jut időnk a kikapcsolódásra. Szóval nekem jó, ha nyugodtan ülök, és nem csinálok semmit.


Még több sztárlakás:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...