Senki nem akart a szülinapos kisfiúval pizzázni, aztán egyszer csak minden megváltozott

Az egyedül szülinapozó, hatéves kisfiú szomorú fotója bejárta az internetet.

Gyerekként a világ legjobb dolga egy szülinapi buli az ovis, iskolás haverokkal. Nemcsak a rengeteg ajándék miatt jó, hanem mert örök élmény marad, feltéve, ha jól sül el. Az arizonai Tucsonban élő Teddy Mazzini szülinapi bulija sajnos rosszul alakult. A kisfiú múlt hétvégén egy pizzériában szervezett ünnepséget. Anyukája segített neki, meghívták 32 óvodás osztálytársát. Ingyen pizzát is ígértek, de ez sem volt elég, a szülinapra senki nem jött el, így az ünnepségről ez a szomorú fotó készült:

A fotót Teddy anyukája megosztotta a Facebookon. A poszt ezután elkezdett terjedni, több amerikai sajtóorgánum beszámolt az esetről. Az anyuka csak azt szerette volna elérni, hogy fiának írjanak néhányan szülinapi üzenetet, de ennél jóval több történt. A fiú rengeteg embertől kapott jókívánságokat, és ajándékokat. Meghívták egy kosárlabda- és futballmérkőzésre, de az Arizona Coyotes hokicsapat még ennél is többet adott. Rajongóiktól azt kérték, hogy hozzanak ajándékot a fiúnak szerdai meccsükre.

A szomorúan induló történet így boldog véget ért. Az ovisok szülei legközelebb kétszer is meggondolják, hogy kihagyják-e valamelyik lurkó szülinapját.

Ezeket olvastad már?

via VT

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...