Hatalmas siker volt, mégis bezár az iskolabuszos hamburgeres

Több mint egy évtizedes sikertörténet után végleg búcsúzik Dunakeszi egyik legjobb hamburgerezője, aminek különlegessége volt, hogy egy amerikai stílusú iskolabuszból kínálta óriási, szaftos hamburgereit és nem kevésbé kívánatos steakjeit.

Dunakeszi egyik gasztrogyöngyszeme, a School Bus Diner még szeptemberben fogadja vendégeit, utána viszont végleg beszedi asztalait, hiába a 4,9-es Google értékelés.

Végleg bezár az iskolabuszból hamburgert kínáló School Bus Diner

Az amerikai stílusú iskolabuszból avanzsált, Dunakeszin lévő food truckos 2013-ban nyitott, mikor az utcai étkezdék reformja felívelőben volt hazánkban. Az Angus marhával készült burgereket, szaftos pulledpork-szendvicseket és tökéletesen elkészített steakeket nemcsak a környékbeliek, hanem a távolabbról érkezők is imádták. A siker ellenére azonban a nyár végén közzétett bejegyzésben ez olvasható:

VÉGLEG BEZÁRUNK. Köszönjük az eddigi éveket, a törzsvendégek százait, az örömteli pillanatokat, a 606 Google értékelést, mely alapján 5/4.9-es hely vagyunk, voltunk és maradunk is. Szeptemberben még jöhettek! Amíg az időjárás és a forgalom engedi, NYITVA vagyunk a szokásos módon, várunk szeretettel és ugyanolyan hangulattal, mint ahogyan azt megszokhattátok. Viszont az idei szezon végétől a Diner a megszokott formájában nem üzemel tovább.

Bemutatkozójuk szerint a school Bus Diner: „California életérzés egy amerikai iskolabuszból tálalva”, aminek teljes mértékben meg is feleltek.

Szaftos hamburger

A jó hamburger egyetlen dolgon múlik - a húspogácsa minőségén. A pogácsa negyede, húsz százaléka ideális esetben marhafaggyú - ha megkéritek a hentest, összedarálja nektek! Innentől ...

Pihe-puha hamburgerbuci

A legpuhább, legfinomabb, legretróbb hamburgerzsömle, amit valaha készítettünk. Ha sokszor van hamburgerezés a családban, érdemes többet csinálni, mert jól bírja a fagyasztást!

Retro hamburger

Hamburgert sok helyen készítenek, de ha jót akarunk enni, azt már keresni kell, vagy magunk készítjük el. Ez egy otthoni verzió, de az éttermemben is kapható.

Egy visszajáró vendégük így búcsúzik tőlük:

Nekünk első randihelyünk volt, és minden évfordulót nálatok töltöttünk, eszünkbe se jutott más helyszín. Természetesen más alkalmakkor is elmentünk hozzátok Kecskemétről. Köszönjük szépen a finom ételeket, szeptemberben még biztosan meglátogatunk Titeket.

Az iskolbuszból felszolgált burgereket tehát még szeptemberben kóstolhatjátok!

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...