6 zöldség, amit feltétlenül savanyíts meg idén nyáron

Az egyszerű ecetes savanyítás technikájának megannyi alapanyagot kitehetünk – nézzünk most egy csokor nyári alapanyagot, amelyeknek a fanyarság kifejezetten jól áll.

Egy savanyított zöldség kiváló kísérője lehet több ételnek is: sült húsoknak, szendvicseknek, főzelékeknek, pörkölteknek és egytálételeknek. Tulajdonképpen bármilyen otthon fellelhető alapanyagot megsavanyíthatunk – ráadásul meglepően gyorsan – , ha éppen kifogytunk a klasszikus savanyúságokból. Jöjjön most néhány ízes ötlet, ami inspirációt adhat majd a saját savanyított zöldségeink elkészítéséhez.

Nézd meg galériánkban a savanyított zöldségek receptjeit:

Receptek a kísérletezéshez és alkotáshoz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több isteni, nyári receptötlet, amit ne hagyj ki:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...