Név: Sass Dániel
Életkor: 30
Foglalkozása: marketinges
Kedvenc ízvilág: olasz
Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Jamie Oliver, Wolf András, Fekete Antonio
Kedvenc saját recept: minden recept saját egy kicsit, mert semmit nem a klasszikus módon készítek el. Vagy azért, mert nem tudom megvalósítani, vagy azért, mert csavarok rajta egyet :)
Kedvenc recept: Angus marha filet mignon, fokhagymás spenóttal
Saját specialitás: Fűszeres pulykamellel töltött zabpehelygombóc, spárgapürével
Egyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.Kaptam egy mesés futócipőt és nekiláttam annak az útnak, melynek eredményeként ezt most leírhatom. A futás mellett az étkezésemet is újra kellett gondolnom, hiszen tudtam, hogy önmagában nem lesz elég, ha mozgok. Figyelnem kellett arra, hogy annyi kalóriát vigyek be, amit le is mozgok. Szerettem volna, hogy minden, amit megeszek, valóban én lehessek. Én akartam lenni!Elkészítettem az izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat, ami napról napra tovább és tovább motivált. Szerettem enni és megszerettem elkészíteni is. Különleges dolgokat akartam a tányérra tenni, amiről tudtam, hogy boldogan fogyasztom majd el. Így is lett.Munkából hazaérve futottam, főztem, ettem, és nagyon élveztem. Ma már boldogabban nézek a tükörbe, mert 15 kg-tól szabadultam meg, miközben többszörös félmaratonista futó lettem és persze hobbiséf. Egyszer szeretnék nyitni egy egészségtudatos, családias bisztrót!