Sass Dániel

Egyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.

Név: Sass Dániel

Életkor: 30

Foglalkozása: marketinges

Kedvenc ízvilág: olasz

Kedvenc szakács: Raymond Blanc, Jamie Oliver, Wolf András, Fekete Antonio

Kedvenc saját recept: minden recept saját egy kicsit, mert semmit nem a klasszikus módon készítek el. Vagy azért, mert nem tudom megvalósítani, vagy azért, mert csavarok rajta egyet :)

Kedvenc recept: Angus marha filet mignon, fokhagymás spenóttal

Saját specialitás: Fűszeres pulykamellel töltött zabpehelygombóc, spárgapürével

Egyik reggel a tükör előtt állva nem tetszett, amit láttam. A folyamatos irodai munka és a mozgásszegény életmód miatt meghíztam. Változtatnom kellett és változtattam is.Kaptam egy mesés futócipőt és nekiláttam annak az útnak, melynek eredményeként ezt most leírhatom. A futás mellett az étkezésemet is újra kellett gondolnom, hiszen tudtam, hogy önmagában nem lesz elég, ha mozgok. Figyelnem kellett arra, hogy annyi kalóriát vigyek be, amit le is mozgok. Szerettem volna, hogy minden, amit megeszek, valóban én lehessek. Én akartam lenni!Elkészítettem az izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat, ami napról napra tovább és tovább motivált. Szerettem enni és megszerettem elkészíteni is. Különleges dolgokat akartam a tányérra tenni, amiről tudtam, hogy boldogan fogyasztom majd el. Így is lett.Munkából hazaérve futottam, főztem, ettem, és nagyon élveztem. Ma már boldogabban nézek a tükörbe, mert 15 kg-tól szabadultam meg, miközben többszörös félmaratonista futó lettem és persze hobbiséf. Egyszer szeretnék nyitni egy egészségtudatos, családias bisztrót!

Legújabb receptek

Csirkés-zöldséges tésztatorta

Az egyik "mentes" receptkönyvben találtam egy csirkés-zöldséges tésztakoszorú receptet, ahol gyűrű alakú kuglófsütő formában készült az étel. A receptet – át-átalakítva – már ...

Hókifli

Minden karácsonykor kerül belőle ünnepi asztalra. Nagyon szeretjük!

Címlapról ajánljuk

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...