Sárközi Ákos kitálalt: ezt érezte, amikor kidobták A Konyhafőnök zsűrijéből

Meglepő részleteket árult el Sárközi Ákos arról, hogyan közölték vele, hogy nem lesz többé zsűritag A Konyhafőnök című főzőműsorban.

Ahogyan erről annak idején mi is hírt adtunk, A Konyhafőnök új, nemsoká induló évadában ezúttal nem találkozhatunk majd Sárközi Ákossal. Helyette nem is egy, hanem két új zsűritag bírálja majd a versenyzőket: Kaszás Kornél, a Babel Budapest vezető séfje, és Tóth Szilárd, a SALT étterem vezetője és társtulajdonosa - aki nem mellesleg a napokban kapott rangos elismerést.

Fotó: RTL/Tulok András

Felesége annak idején úgy nyilatkozott, Sárközi Ákos akkoriban egészen jól viselte a változást, főleg, hogy közben a Sztárboxban is szerepelt, most azonban a séf először nyilatkozott az üggyel kapcsolatos részletekről:

Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy leszek A Konyhafőnökben, de a forgatás megkezdése előtt két héttel – amikor már megvoltak az utódaim – tudtam meg, hogy nem kell mennem

– mesélte Sárközi Hajdú Péter Beköltözve című műsorában.

Elmondása szerint úgy érezte, hogy az RTL Klub sokáig „hintában" tartotta.

Forrásunk volt.


Friss híreinkből:

Legújabb receptek

Hagyományos ludaskása

Ősszel és télen gyakran fogyasztunk libát, amely kiváló fehérje-, vas-, B2- és B6-vitaminforrás. Márton-napon pedig még inkább a libahús dukál. A Ludaskása az egyik legnépszerűbb ...

Boróka szirupos mocktail

Az Agárdi Blue Chamelon 0%-os boróka sziruppal szuper alkoholmentes italokat tudunk készíteni. Így, ha nem szeretjük az alkoholt, vezetünk vagy csak úgy kipróbálnánk, akkor itt van két ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...