Sárközi Ákos nem tétlenkedik: újabb projektek vannak kilátásban

Sárközi Ákos újabb és újabb projektekbe vág bele, és van, ami még számára is teljes újdonság. A Konyhafőnök után rengeteg szeretetet kapott az emberektől, ez is segített átvészelni neki ezt az időszakot. Az NLC készített interjút vele, lássuk, hogy érzi most magát a bőrében a sztárséf!

Tavaly nyáron kiderült, hogy a jól megszokott zsűritagok között többé nem látjuk Sárközi Ákost a Konyhafőnökben, aki egyébként 10 évadon keresztül állandó tag volt. Azóta sok jó dolog történt vele, gondoljunk csak a Sztárboxban való szereplésére. Mostanában is rengeteg új projektbe vágta a fejszéjét, hogy mikbe, az az NLC interjújából kiderül:

Sárközi Ákos a Konyhafőnökben
Sárközi Ákos nem tétlenkedik: újabb projektek vannak kilátásban/ kép forrás: RTL/ Tulok András

Hálás a Konyhafőnök műsoráért

Mint azt tudjuk, Sárközi Ákos távozása után nem sokkal meg is szüntették az RTL-en futott Konyhafőnök című gasztroműsort. A sztárséf azonban nem elégtételt érez ezzel kapcsolatban, hanem saját boldogságára koncentrál, hiszen rengeteg lehetőséggel találta szembe magát a rossz élmény után, és azt sem feledi, hogy sok mindent köszönhet a műsornak.

Nem tudok elég hálás lenni azért, amit megéltem a Konyhafőnök után. Soha életemben annyi szeretet és jókívánság nem zúdult rám egyszerre, mint akkor. Tudjuk, hogy aki a nagyközönség elé lép, annak fel kell készülnie arra, hogy kap majd hideget, meleget. Hát, én ezekben a hetekben csak „meleget” kaptam

– mondta.

A Sztárboxban való szereplése után több csatorna is megkereste, most is éppen egy új televíziós műsor van kilátásban, de erről nem árulhatott el többet, csak annyit tudni, hogy egy külön az ő személyére szabott műsor debütál majd a jövőben.

Tradicionális minestrone

Ha van olyan recept, ami tökéletesen megtestesíti a tradicionális olasz konyha szerény gazdagságát, egészen biztosan a minestrone az. A leves, amit bármelyik évszakban megfőzhetünk a ...

Színház a Textúrában

Nemrég egyébként egy saját produkcióval is színre lépett, hiszen a színházat bevitte saját éttermébe. A komédia a nő és férfi kapcsolatát mutatja be, és a darab annyira sikeres az eddigi visszajelzések alapján, hogy a vidéki turné gondolata is felvetődött. Az előadás felvonásai között feltálalt ételek kapcsolódnak a műsorhoz, amik máskor nem is kóstolhatóak. A helyszínt a 2019-ben nyitott Textúra Étterem adja.

A Borkonyha nekem az első gyermekem, ezt senki nem veheti el tőle és tőlem, de a Textúra egy nagy álmom megvalósulása. Egy játéktér, ahol tényleg szabadon szárnyalhat a fantázia és kreativitás, itt valósítottuk meg a gasztroszínházat is. Külön büszkeségem, hogy a feleségem, Évi festményei is díszítik az étterem falait. A Borkonyha halad a saját pályáján, és bár egy Michelin-csillagos étteremről van szó, meghatározza egyfajta könnyed bisztróhangulat. A Textúra más világ, egy kicsit elvontabb, artisztikusabb, és én is többet vagyok jelen és alkotok itt, valóban.

A Textúrában egyébként meglepő módon a magyar közönség van jelen nagyobb számban, és ma már sokkal több degusztációs menüt kérnek a vendégek, mint az à la carte kínálatot. Ezzel kapcsolatban is bevezettek újításokat, hogy minél vonzóbbá tegyék számukra:

Ha valaki szeretne a hosszabb étkezésen részt venni, annak a hat fogásos kóstolómenüt ajánljuk, a négy fogásos pedig egy kicsit tempósabb és persze megfizethetőbb is. Újdonság az ebédmenünk, aminek a mottója, hogy „gyors is lehet a fine dining".

Sárközi azt is elmondja, hogy jó érzés a közönséggel együtt haladni és fejlődni.

Forrásunk volt.

Címlapkép: RTL/Tulok András


Még több friss cikk:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!