Tavaly nyáron kiderült, hogy a jól megszokott zsűritagok között többé nem látjuk Sárközi Ákost a Konyhafőnökben, aki egyébként 10 évadon keresztül állandó tag volt. Azóta sok jó dolog történt vele, gondoljunk csak a Sztárboxban való szereplésére. Mostanában is rengeteg új projektbe vágta a fejszéjét, hogy mikbe, az az NLC interjújából kiderül:

Hálás a Konyhafőnök műsoráért
Mint azt tudjuk, Sárközi Ákos távozása után nem sokkal meg is szüntették az RTL-en futott Konyhafőnök című gasztroműsort. A sztárséf azonban nem elégtételt érez ezzel kapcsolatban, hanem saját boldogságára koncentrál, hiszen rengeteg lehetőséggel találta szembe magát a rossz élmény után, és azt sem feledi, hogy sok mindent köszönhet a műsornak.
Nem tudok elég hálás lenni azért, amit megéltem a Konyhafőnök után. Soha életemben annyi szeretet és jókívánság nem zúdult rám egyszerre, mint akkor. Tudjuk, hogy aki a nagyközönség elé lép, annak fel kell készülnie arra, hogy kap majd hideget, meleget. Hát, én ezekben a hetekben csak „meleget” kaptam
– mondta.
A Sztárboxban való szereplése után több csatorna is megkereste, most is éppen egy új televíziós műsor van kilátásban, de erről nem árulhatott el többet, csak annyit tudni, hogy egy külön az ő személyére szabott műsor debütál majd a jövőben.
Színház a Textúrában
Nemrég egyébként egy saját produkcióval is színre lépett, hiszen a színházat bevitte saját éttermébe. A komédia a nő és férfi kapcsolatát mutatja be, és a darab annyira sikeres az eddigi visszajelzések alapján, hogy a vidéki turné gondolata is felvetődött. Az előadás felvonásai között feltálalt ételek kapcsolódnak a műsorhoz, amik máskor nem is kóstolhatóak. A helyszínt a 2019-ben nyitott Textúra Étterem adja.
A Borkonyha nekem az első gyermekem, ezt senki nem veheti el tőle és tőlem, de a Textúra egy nagy álmom megvalósulása. Egy játéktér, ahol tényleg szabadon szárnyalhat a fantázia és kreativitás, itt valósítottuk meg a gasztroszínházat is. Külön büszkeségem, hogy a feleségem, Évi festményei is díszítik az étterem falait. A Borkonyha halad a saját pályáján, és bár egy Michelin-csillagos étteremről van szó, meghatározza egyfajta könnyed bisztróhangulat. A Textúra más világ, egy kicsit elvontabb, artisztikusabb, és én is többet vagyok jelen és alkotok itt, valóban.
A Textúrában egyébként meglepő módon a magyar közönség van jelen nagyobb számban, és ma már sokkal több degusztációs menüt kérnek a vendégek, mint az à la carte kínálatot. Ezzel kapcsolatban is bevezettek újításokat, hogy minél vonzóbbá tegyék számukra:
Ha valaki szeretne a hosszabb étkezésen részt venni, annak a hat fogásos kóstolómenüt ajánljuk, a négy fogásos pedig egy kicsit tempósabb és persze megfizethetőbb is. Újdonság az ebédmenünk, aminek a mottója, hogy „gyors is lehet a fine dining".
Sárközi azt is elmondja, hogy jó érzés a közönséggel együtt haladni és fejlődni.
Címlapkép: RTL/Tulok András
Még több friss cikk:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!