Sárgabarackszezon kicsit másképpen - Te mit kezdenél 5 kg sárgabarackkal?

A sárgás-pirosas barackok megérése már az igazi, hamisítatlan nyarat jelenti. Te mit kezdenél 5 kg sárgabarackkal? Szuper tippek kezdőknek és haladóknak!

A barackszezon számunkra a Balaton, a vakáció kellős közepe, a lekvárfőzés, a sárgabarackos pite, a baracktól bebarnult kezek és a strandon összenyomódott, majd pancsolás után behabzsolt puhagyümölcs-evés. A most indulóitt a SZEZON!kezdeményezés pedig megmutatja Neked, hogyan tudod még jobban megélni ezeket az értékes pillanatokat.

Mind hangulatunknak, mind egészségünknek fontos, hogy minél jobban a természet adta ritmushoz igazodjon az életmódunk, legyen szó az élelmiszerek fogyasztásáról vagy az elcsendesítő ünnepekről. Mindennek megvan a maga ideje, érdemes azt minél jobban átélni és igenis kiélvezni!

Nézzük, mit kínál nekünk erre a hónapra az itt aSZEZON!-rendelhetsz finom termelői sárgabarackot, és az oldalon meg is mutatják, milyen egyszerűen lehet belőle akár különleges lekvárokat is készíteni. Sőt, szuper lekvárdíszítési ötleteket is kaphatsz. A neked tetsző kellékeket pedig itt a SZEZON!-kedvezményekkel meg is tudod vásárolni.

Befőznél, de nincs meg a tökéletes lekvár- vagy dzsemrecept?

Itt rengeteg pompás ötletet találsz!

Ha magaddal vinnéd az év borongósabb idejére a nyár hangulatát a befőtteken és lekvárokon túl is, akkor vedd magadra a sárgabarack-ihlette ékszereket is!

Nézd meg a teljes összeállítást és a hogyan csináld videót az ittaszezon.com-on!

Ha pedig kíváncsi vagy a folytatásra, mindenképp iratkozz fel a hírlevelükre is az oldalon! :)

További befőzési cikkeket itt találsz!

Csodás, befőzéssel kapcsolatos termékeket a Nosalty Webshopból itt találsz!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...