Ez a magyar top étterem már csak igazolvánnyal enged be

Magyarország egyik legaktuálisabb és előremutatóbb, nem mellesleg frissen Michelin-csillagos fine dining étterme, a Salt nem vár tovább: védettségi igazolványt kér vendégeitől.

Szigorít Budapest egyik legkiválóbb fine dining étterme, és mostantól csak érvényes védettségi igazolvánnyal fogad vendégeket – az ott fogyasztók és természetesen saját személyzete egészsége érdekében.

A védettségi igazolvány mellett a külföldi állampolgároktól EU Green Passt is elfogadnak.

Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban idén 92 ponttal az igen kiemelkedő 5. helyet megszerzett Salt étterem szeptemberben egy Michelin-csillagot is kiérdemelt, erről itt írtunk korábban - írja a Dining Guide.

A szigorítást (melyre egészen biztosan kapnak majd hideget és meleget is) Facebook-oldalukon tették közzé, íme a teljes szöveg:

Magyarországon a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet értelmében 2021. november 21-től ismét kötelező a vendéglátó- és szálláshelyek alkalmazottai számára a maszkviselés. A vendégek számára hivatalosan nem rendelték el az orrot és szájat elfedő viseletet.

A friss rendeletről mi is írtunk.

Címlapkép.


Még több aktuális hír itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...