Ez a magyar top étterem már csak igazolvánnyal enged be

Magyarország egyik legaktuálisabb és előremutatóbb, nem mellesleg frissen Michelin-csillagos fine dining étterme, a Salt nem vár tovább: védettségi igazolványt kér vendégeitől.

Szigorít Budapest egyik legkiválóbb fine dining étterme, és mostantól csak érvényes védettségi igazolvánnyal fogad vendégeket – az ott fogyasztók és természetesen saját személyzete egészsége érdekében.

A védettségi igazolvány mellett a külföldi állampolgároktól EU Green Passt is elfogadnak.

Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban idén 92 ponttal az igen kiemelkedő 5. helyet megszerzett Salt étterem szeptemberben egy Michelin-csillagot is kiérdemelt, erről itt írtunk korábban - írja a Dining Guide.

A szigorítást (melyre egészen biztosan kapnak majd hideget és meleget is) Facebook-oldalukon tették közzé, íme a teljes szöveg:

Magyarországon a 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet értelmében 2021. november 21-től ismét kötelező a vendéglátó- és szálláshelyek alkalmazottai számára a maszkviselés. A vendégek számára hivatalosan nem rendelték el az orrot és szájat elfedő viseletet.

A friss rendeletről mi is írtunk.

Címlapkép.


Még több aktuális hír itt:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...