Hatalmas dráma van a viccesen sózó fiú éttermei körül

A mémekből ismertté vált sztárséf luxuséttermei igencsak rosszul teljesítettek tavaly.

A Salt Bae-ként ismert Nusret Gökçére 2021-ben megnyitott londoni éttermének forgalma 2023-ra igencsak megcsappant. A tavalyi évhez képest pontosan fele annyi volt a bevétele, mint a nyitás utáni első évben. Amíg 2022-ben 3,3 millió fontot – azaz több mint 1,5 milliárd forintot – termelt, addig 2023-ban már csak 1,7 millió fontot.

Hatalmas dráma van a viccesen sózó fiú éttermei körül

Mi állhat a háttérben?

A Daily Mail cikke szerint a bevételcsökkenésnek az lehet az oka, hogy a borsos áron kínált ételek korántsem olyan jó minőségűek, ezen kívül a kiszolgálás sem éppen elsőosztályú, sőt, Salt Bae a hírek szerint igen keveset is fizet munkavállalóinak - ezt már mi is megírtuk egy korábbi cikkünkben.

A vendégek szívesen adnak hangot a csalódottságuknak, így a TripAdvisoron szereplő 15.426 londoni étterem közül a Nusr-Et Steakhouse a 2,5 csillagos értékelésével a 15 019. legrosszabb helynek számít.

Az ott megtalálható hozzászólásokban arra panaszkodnak, hogy a hús nem ízletes, rettenetesen rossz a kiszolgálás, ennek ellenére mégis csillagászati áron adnak minden fogást.

Címlapkép: Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...