Így készül a felturbózott sajtos pirítós 2021-ben

Ha azt gondolnád, hogy a TikToknak nincs egy eggyel jobb megoldása az olyan egyszerű ételekre, mint a sajtos pirítós, akkor tévedtél! Íme, így készül a sajtos pirítós 2021-ben!

A TikToknak hála született meg egy olyan látványos és ízletes étel, mint a paradicsomos-fetás tészta, majd ennek nyári kiadása, az epres sült feta mézzel, azonban az oldalon nem csak ilyen extra ételek receptjeit lehet ellesni. A négyösszetevős instant ramen után most a sajtos pirítós történetében nyitott új korszakot egy TikTok felhasználó a videójával.

Így készül a felturbózott sajtos pirítós 2021-ben

A @foodmadesimple nevű felhasználó osztotta meg a trükköt a világgal. A videóban mielőtt betenné a pirítóba a kenyeret (ő sima toast kenyeret használ, de szerintünk kovászos kenyérrel is simán működik), előtte egy paradicsomleveses konzervvel jól benyomkodja a kenyér közepét, egyfajta kis medencét hozva létre.

Miután pedig megpirította a kenyeret, ezt a kis medencét feltölti az ominózus paradicsomlevessel. Igen, a varázslat a paradicsomleves, amibe aztán beleszórja a reszelt sajtot. V

Végül az egész megy a sütőbe, ahol egy szaftos, sajtos pirítós csodává olvad össze.

@foodmadesimple

#foodmadesimple #foodtiktok #foodtok #food

♬ Obsessed With You - Central Cee

Ráadásul a paradicsomlevest különböző sajtokkal is mixelheted és ízlés szerint tovább csavarhatod a receptet. Gyors, olcsó és laktató – tökéletes vacsora rohanós estéken.

Forrásunk volt

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Még több tipp és trükk itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...