A sajttal főzés 4 fontos szabálya, amit mindig tarts be

Feltételezhető, hogy sajt minden hűtőben akad, továbbá az is, hogy ezekkel a sajtokkal nemcsak szendvicseket szoktunk alkotni, hanem főzünk is velük. De mégis hogyan? – Ez a fő kérdés. Jöjjenek a válaszok!

Szinte minden sajttal – amit hidegen, szendvicsekben vagy előételként, esetleg salátákban eszünk – ugyanúgy főzhetünk is. Persze csak egy bizonyos módon. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogyan kerül a sajt meleg ételekbe: tésztaszószokba, levesekbe, egytálételekbe. Az alábbi kis szabályok betartásával biztosak lehetünk majd abban, hogy mindig a tökéletes ízt és állagot érjük el, ha sajtos ételeket főzünk.

Nézd meg galériánkban a sajttal főzés szabályait:

Legyen elég az elméletből, jöjjön a szupersajtos gyakorlat:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai tippeket is lesd el:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek