Rumos tej vacsorára? Van, ahol ez is lehetséges!

A Nighthawk: Breakfast Bar kínálatában tipikus reggeli fogásokat ehetsz vacsorára - nem kevés alkohollal felturbózva.

A Los Angeles-i Nighthawk: Breakfast Barhagyományosan reggeli fogásokat kínál vacsoraként. Az ételeket nem kevés alkohollal turbózzák fel. Tükörtojásos reggeli burgert, rumos karamellel feldobott gombócot, konfitált kacsafasírtot vagy brandy-vel feldobott francia pirítóst is lehet itt falatozni. Rummal felütött tejjel kísérhetik le a fogásokat azok, akik reggel akarnak vacsorázni.

Az étterem ötlete Jeremy Fall fejéből pattant ki. A Nighthawk egy létező hollywoodi hagyomány folytatója. A kési nyolcvanas és a korai kilencvenes években a rocksztárok azzal fejezték be a napjukat egy-egy koncert után, hogy beültek egy-egy reggelizőhelyre- vacsorázni.

A hangszórókból old school hip-hop és más nosztalgikus slágerek szólnak. Az ételek friss alapanyagokból készülnek, korszerű konyhatechinkával.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Kibéreltünk egy privát séfet egy estére, és megnéztük, mit tud a konyhánkban a gasztronómia Amazonja

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...