Rózsaszínre hangolt víz alatti világgal csábít egy pekingi étterem

A pekingi APM bevásárlóközpont Blufish étterme különleges, rózsaszínre hangolt víz alatti világgal várja a betérőket.

A pekingi APM bevásárlóközpontban található, különleges, rózsaszínre hangolt, víz alatti világot idéző Blufish éttermet a Soda Architects tervezte. A nemzetközi stúdió, amelynek központja Párizsban és Pekingben található, nagyon menőnek számít a szakmában. Jiang Yuan és Song Chen dolgozott már együtt a neves építész, Jean Nouvel cégével is.

Az organikusan, lágyan hullámzó mennyezet alapszíne a fehér, míg a rézberakásokkal díszített padló szürke terazzoburkolatot kapott. A plafont lézervágással kialakított, zöld, lila és rózsaszín fémhálók díszítik. A színes kavalkádból halak, korallok, vízinövények sematikus alakja rajzolódik ki.

A étteremben nem csupán a plafon hullámzik, hanem a falak is ívesen kapcsolódnak egymáshoz. A lágy vonalak kényelmes átjárókat alakítanak ki, és így kötik össze az étterem négy vacsorázóhelyiségét - írja a Designboom.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vajon milyen szokatlan színben pompázik mostanában sok gyönyörű konyha? Eláruljuk!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

A legfinomabb halas receptek 2024-ben

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2024-ben.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...