Rózsaszín csokival vonták be az egyik népszerű töltött ostyát

A Nestlé a világon elsőként kezdte el forgalmazni a tavaly felfedezett rózsaszín csokoládét. Egyelőre csak limitált mennyiségben.

Elsőként a KitKaten lehet megkóstolni a rózsaszín csokoládét. Sajnos a termék csak Japánban kapható. A rózsaszín csokit a svájci Barry Callebaut, a világ egyik vezető csokoládé- és kakaótermékeinek gyártója alkotta meg tavaly szeptemberben. A Nestlé velük összefogva hozta létre az új KitKatet.

Mitől rózsaszín a csoki?

Felszáll a rózsaszín köd! Hódító útjára indul az új találmány: a rózsaszín csoki

A limitált kiadású édességet csak a KitKat Chocolatory üzleteiben és weboldalán lehet megvásárolni január 19-étől. Ezen kívül még 80 pop-up üzletben is kapható lesz majd. Az édességet kifejezetten Valentin napi ajándéknak ajánlják, de aki esetleg Japánban jár, az hozhat nekünk is belőle egy kis kóstolót...

Ezeket olvastad már?

via Independent

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...