Rózsaszín ananászok márpedig léteznek - te ennéd ezt a szépséget?

Még mindig nem kapható, de egyre többen odavannak érte a neten...így néz ki az ananász, ha rózsaszín!

Igen, létezik. Igen, így nő a bokron. És igen - sajnos - génmódosított. Tavaly télen már hivatalosan is bejegyezték, és a Del Monte cég a kizárólagos termesztője.

A cég egyébként mindenkit megnyugtatott, hogy fogyasztása biztonságos lesz, és annyira tápláló, mint sima sárga testvére. Sőt, ízre édesebb is!

Hogy miért rózsaszín?

Gyönyörű színét, melyről a "Rosé" elnevezést is kapta, a LIKOPIN nevű anyagnak köszönheti, ami egy vörös színű karotinoid. A paradicsom színanyaga, de sok más bogyós gyümölcs színét is ez adja (például csipkebogyó).Erős antioxidáns hatású, védi a szervezetet a rák kialakulásától.Élelmiszeradalékként mint színezéket használják.

Sajnos egyelőre még csak néhány fotó járta körbe a netet, nézzétek!

1.

2.

3.

4.

5.

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed, delish

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...