Rommy Kuperus holland designer kedvenc kajáinkból álmodott TÁSKÁKAT! Melyiket hordanád?

Rommy Kuperus holland designer úgy döntött itt, az idő, hogy kedvenc kajáinkat mindenhova magunkkal vigyük. Na nem a táskánkban, hanem táskaként. 

Rommy Kuperus úgy döntött, látványos, színes viseleteinek saját maga tervez méltó kiegészítőt. Mivel imád a konyhában szorgoskodni és falatozni is, kedvenc fogásait gondolta újra táskaként. Kuperus meg van győződve arról, hogy a tésztáknak, bagetteknek, fánkoknak, sajtoknak vagy éppen egy nagy Nutellás üvegnek nem csak a kamra polcán, hanem a ruhatárunkban is van helye.

"A terveim tele vannak energiával, rengeteg színnel és nem kevés humorral. Szeretek szokatlan nézőpontból nézni a megszokott tárgyainkra, szembe menni a szabályokkal - csak így lehet valóban újszerű dolgokat létrehozni!" - mondja Kuperus.

Kuperus táskái - azon túl, hogy jól néz ki - nagyon praktikus is. Telefon- és kulcstartó is ki lett bennük alakítva.

Ha te is vennél egy ilyen táskát, itt 80 ezer forint körüli összegértmegrendelhetesz egyet. Ha most nincs ennyi pénzed, 8000 forintért beszerezhetsz egy tésztát, fánkot vagy perecet formázó kitűzőt is!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Egy süti elkészítése is lehet szemkápráztató látványosság – Lesd meg te is Junichi Mitsuborit munka közben!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...