3+1 étel, ami római tálban sül tökéletesre

A római tál nem a legmodernebb konyhai eszköz, és erről már a neve is árulkodik, de még ma sem teljesen elfeledett: hiába ugyanis a sok új trend, technológia és eszköz, vannak ételek, amelyek kizárólag római tálban lesznek tökéletesek.

A római tál tulajdonképpen egy fedeles cserépedény, ami azért is nagyon praktikus, mert a nyers anyagok bepakolása után magára hagyhatjuk a sütőben, anélkül, hogy bármi dolgunk lenne vele. Egyszerre párolódik és sül a saját gőzében az étel, megtartva minden aromát, és még extra zsiradékot sem kell hozzáadni. Mutatunk nektek 3+1 ételt, ami római tálban készül tökéletesre!

Forrásunk volt.


További konyhai ötletek, ha valami újra vágysz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...