3+1 étel, ami római tálban sül tökéletesre

A római tál nem a legmodernebb konyhai eszköz, és erről már a neve is árulkodik, de még ma sem teljesen elfeledett: hiába ugyanis a sok új trend, technológia és eszköz, vannak ételek, amelyek kizárólag római tálban lesznek tökéletesek.

A római tál tulajdonképpen egy fedeles cserépedény, ami azért is nagyon praktikus, mert a nyers anyagok bepakolása után magára hagyhatjuk a sütőben, anélkül, hogy bármi dolgunk lenne vele. Egyszerre párolódik és sül a saját gőzében az étel, megtartva minden aromát, és még extra zsiradékot sem kell hozzáadni. Mutatunk nektek 3+1 ételt, ami római tálban készül tökéletesre!

Forrásunk volt.


További konyhai ötletek, ha valami újra vágysz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...