Ideje megismerni páratlan alapanyagunkat, a Rögös túrót

Tudtad, hogy a Rögös túró olyan gasztronómiai értékünk, amit az Európai Unió nemzetközileg is elismert? Erre a páratlan tejtermékünkre igazán büszkék lehetünk, és most el is áruljuk, hogy miért!

Csak a Kárpát-medencében kóstolhatod meg

A Rögös túró egyedisége miatt kiemelkedik a hazai tejtermékek közül. Valóban egyedülálló, mivel a Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot. Sok különféle túróféleség létezik világszerte, de Rögös túrót csak itt gyártanak.

A Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek Rögös Túrót

Az első hagyományos különleges tejtermékünk

Tradicionális előállítási módjának köszönhetően a Rögös túró 2019-ben rangos nemzetközi elismerést kapott: az Európai Unió nyilvántartásba vette, és ezzel kiérdemelte a hagyományos különleges termék címet.

Az elismerést igazoló pecsét megtalálható a Rögös túró csomagolásán, márkától függetlenül. Honnan tudhatod, hogy igazi Rögös túróval van dolgod? Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót, pont olyat, mint amilyen a fenti képen is látható!

Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót!

A lehetőségek végtelen tárháza

A Rögös túró az egyik legváltozatosabban felhasználható alapanyagunk. Kellemes íze jól illik az édes és sós ételekhez is – gondoljunk csak olyan klasszikus magyaros fogásokra, mint a körözött és túrógombóc. De lényegében csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsolunk belőle az asztalra.

Ha szeretnél jobbnál jobb Rögös túró receptek között böngészni, vagy többet is megtudnál páratlan tejtermékünkről, látogass el a hivatalos oldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...