Ideje megismerni páratlan alapanyagunkat, a Rögös túrót

Tudtad, hogy a Rögös túró olyan gasztronómiai értékünk, amit az Európai Unió nemzetközileg is elismert? Erre a páratlan tejtermékünkre igazán büszkék lehetünk, és most el is áruljuk, hogy miért!

Csak a Kárpát-medencében kóstolhatod meg

A Rögös túró egyedisége miatt kiemelkedik a hazai tejtermékek közül. Valóban egyedülálló, mivel a Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot. Sok különféle túróféleség létezik világszerte, de Rögös túrót csak itt gyártanak.

A Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek Rögös Túrót

Az első hagyományos különleges tejtermékünk

Tradicionális előállítási módjának köszönhetően a Rögös túró 2019-ben rangos nemzetközi elismerést kapott: az Európai Unió nyilvántartásba vette, és ezzel kiérdemelte a hagyományos különleges termék címet.

Az elismerést igazoló pecsét megtalálható a Rögös túró csomagolásán, márkától függetlenül. Honnan tudhatod, hogy igazi Rögös túróval van dolgod? Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót, pont olyat, mint amilyen a fenti képen is látható!

Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót!

A lehetőségek végtelen tárháza

A Rögös túró az egyik legváltozatosabban felhasználható alapanyagunk. Kellemes íze jól illik az édes és sós ételekhez is – gondoljunk csak olyan klasszikus magyaros fogásokra, mint a körözött és túrógombóc. De lényegében csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsolunk belőle az asztalra.

Ha szeretnél jobbnál jobb Rögös túró receptek között böngészni, vagy többet is megtudnál páratlan tejtermékünkről, látogass el a hivatalos oldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek