Ideje megismerni páratlan alapanyagunkat, a Rögös túrót

Tudtad, hogy a Rögös túró olyan gasztronómiai értékünk, amit az Európai Unió nemzetközileg is elismert? Erre a páratlan tejtermékünkre igazán büszkék lehetünk, és most el is áruljuk, hogy miért!

Csak a Kárpát-medencében kóstolhatod meg

A Rögös túró egyedisége miatt kiemelkedik a hazai tejtermékek közül. Valóban egyedülálló, mivel a Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek ilyen friss sajtot. Sok különféle túróféleség létezik világszerte, de Rögös túrót csak itt gyártanak.

A Kárpát-medencén kívül máshol nem készítenek Rögös Túrót

Az első hagyományos különleges tejtermékünk

Tradicionális előállítási módjának köszönhetően a Rögös túró 2019-ben rangos nemzetközi elismerést kapott: az Európai Unió nyilvántartásba vette, és ezzel kiérdemelte a hagyományos különleges termék címet.

Az elismerést igazoló pecsét megtalálható a Rögös túró csomagolásán, márkától függetlenül. Honnan tudhatod, hogy igazi Rögös túróval van dolgod? Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót, pont olyat, mint amilyen a fenti képen is látható!

Csak keresd a csomagolásokon a sárga és kék színű, hagyományos különleges termék logót!

A lehetőségek végtelen tárháza

A Rögös túró az egyik legváltozatosabban felhasználható alapanyagunk. Kellemes íze jól illik az édes és sós ételekhez is – gondoljunk csak olyan klasszikus magyaros fogásokra, mint a körözött és túrógombóc. De lényegében csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit varázsolunk belőle az asztalra.

Ha szeretnél jobbnál jobb Rögös túró receptek között böngészni, vagy többet is megtudnál páratlan tejtermékünkről, látogass el a hivatalos oldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...