Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

A döntő második napjának végén Titusz és Tamás párbajozott. Előételüket az adott hozzávalókból készítették - a zsűrinek Tituszé tetszett jobban. Mi is mutatunk egy variációt!

Ricottával töltött aszaltszilva-bonbonok

Hozzávalók 6 főre

Elkészítés

  1. Műanyag injekciós fecskendő segítségével megtöltjük az aszaltszilva-szemeket ricottával.
  2. Körbetekerjük fél szelet prosciuttoval.
  3. Tányérra ültetjük, fejenként hármat, és apróra vágott rukkolát teszünk a tetejükre, megszórjuk frissen őrölt borssal, végül meglocsoljuk finom olívaolajjal.

Tudj meg többet A Konyhafőnök adásáról itt!

Legújabb receptek

Sütőtökös-pirított diós zsemle

Imádom a sütőtök minden formáját, a dió meg kimondottan illik hozzá, ebben a zsemlében is érezni a két íz harmóniáját. Próbáljátok ki ezt az isteni melengető házi péksüteményt, ...

Tökmagos-málnás pite

Nagy kedvencem a tökmag-málna kombinációja. Több sütemény, keksz esetében is kipróbáltam már ezt a két ízt és soha nem ért csalódás :). Számomra igazi ízbomba, persze ízlések és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...