Odavannak a modellért, aki soha nem retusálja a képeit

Ennek a lánynak rengeteg az önbizalma, és igyekszik másoknak is segíteni azzal, hogy olyan képeket oszt meg, amin nem tünteti el a hibáit.

Karina Irby az Instagram egyik legnépszerűbb sztárja, aki egyáltalán nem görcsöl azon, hogy tökéletesek legyenek a fotói. Nem csavarja ki a testét, hogy vékonyabbnak tűnjön, nem tölt órákat azzal, hogy eltüntesse bőrhibáit, és bátran felvállalja, hogy közel 10 kiló felszedése után is remekül érzi magát a bőrében.

A fiatal fürdőruhatervező-influenszer fontosnak tartja, hogy valósághű felvételeket posztoljon a közösségi média felületeire. A 31 éves ausztrál szőkeség a hasát sem húzza be, ha ülés közben szelfizik, de a retusálással és a filterekkel sem vesződik. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy már közel 1,5 millióan követik az Instagramon, ahol szinte minden képe alatt több száz hozzászólás sorakozik, ami dicséri a lányt bátorságáért.

Egyébként a lány sok-sok éven át sanyargatta magát azért, hogy megfeleljen az elvárt ideálnak.

Mostanra azonban megbékélt önmagával, és elfogadja testét teltebb idomokkal is.

Forrásunk volt.


Még több cikk, hogy nagyobb legyen az önbizalmad:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...