Retro húsvéti ételek, amelyek még ma is megállják a helyüket

Ezek a retro húsvéti ételek nem veszítettek semennyit népszerűségükből az elmúlt években, évtizedekben: ma is ugyanolyan lelkesedéssel készítjük és fogyasztjuk őket, és nem ok nélkül. Egyszerűen nem lehet nekik ellenállni!

Persze semmi baj nincs az új ízekkel és kísérletező, formabontó fogásokkal, mégis, amikor eljön az ünnep, a megterített asztalon bizony előre lefoglalt helyet kapnak a retro húsvéti ételek. Hogy honnan jöttek, hogyan és miért, az nem is olyan fontos, a lényeg, hogy ebben a modern korban is ugyanolyan létjogosultsággal, szinte kérdés nélkül készítjük el őket a családnak, rokonoknak, barátoknak és vendégeknek. Jöjjön most néhány nagyágyú a retro húsvéti ételek közül, sorakozzanak fel az abszolút kedvencek!

Nézd meg galériánkban a retro húsvéti ételek receptjeit:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvéti ötlet, tipp és recept:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...