4 retró nyalánkság, amit gyerekként a majálison majszoltunk

Nyakunkon május 1: ha idén is kimegyünk a majálisra, biztosan feltörnek majd bennünk a gyerekkori ünnepek élményei, többek között talán az alábbi retró édességek íze is. Vajon kapni még őket bárhol?

Egy gyerek számára nem jelent túl sok mindent a munka ünnepe, így a régi nagy ünnepésgekből is maximum a felvonulást és az emelkedett hangulatot érezhettük magunkénak. Persze a figyelmünket úgyis mindig jobban lekötötte a forgatag egyik-másik eleme: a céllövöldék, körhinták, no, meg a retró édességek. Ezeket a békebeli cukorbombákat manapság már nehéz fellelni, így, ha nem is tudunk beléjük harapni, legalább emlékezzünk meg róluk.

Nézd meg galériánkban a majális kötelező retró édességeit:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Szerző: Petrás Gabriella
Címlapkép: Fortepan / Fortepan/Album013


Ezeket is olvasd el, ha elkapott a nosztalgia:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...