Répafülbevaló és borsós szoknya - 2018 tavaszának új divatdilije a KAJA lesz!

 A Dolce & Gabbana tervezői úgy gondolták, hogy jövő tavasszal az ételek vegyék át a főszerepet a ruhák, ékszerek tervezésekor. 

A párizsi divathét szokatlan látványossága aDolce & Gabbana ételeket előtérbe helyező, 2018 tavaszára tervezett kollekciója - írja az EATER. Elegáns salátafejek, borsóhüvelyek, francia édességek köszönnek vissza a textileken, ékszereken. Nézegess te is répafülbevalókat és mézekalácsos-rózsás szoknyákat!

szexi ruci canellonival
Répafülbevaló - Te bevállalnád?
Várúrnődressz mézeskaláccsal és rózsákkal
Egyenes szabású ruha, szigorú rendben felsorakoztatott borsóhüvellyel
Borsószemkirálykisasszony
Az óriási narancsok fülbevalóként is klasszak
Gigantikus padlizsánfülbevaló
Andy Warhol szellemét is megidézi a konzerveket ábrázoló szoknya
Gyönyörűen kidolgozott káposztákkal díszített estélyiruha
Ez az igazi répanadrág!

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Azt se tudjuk már, eszik vagy isszák a levest - Az új trend szerint egyértelműen egy üvegből kell kortyolgatni a zöldséges finomságokat

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...