Te megtalálod 20 másodpercen belül az egeret a gombák között?

Az év első hetére egy igazán tündéri rejtvényt hoztunk. Ezúttal egy egeret kell megtalálnod a gombák között!

Remélhetőleg mindenkinek sikerült kipihennie magát az ünnepek alatt, és újult erővel veti bele magát az év első munkanapjaiba. Ha kicsit azonban még azt érzed, hogy az agyad nem vette fel a fonalat, akkor pörgesd fel ezzel az izgalmas fejtörővel.

Az alábbi erdei részlet Dudás Gergely művész munkája, aki a színes gombák között egy aprócska egeret is elrejtett a képen.

Jöhet a keresgélés?

Keresd a kisegeret az erdei gombák között!

A legjobbak állítólag kevesebb, mint 20 másodperc alatt kiszúrják a képen az egeret, de akkor sem kell elkeseredned, ha neked elsőre nem sikerült, gyakorlással remekül fejleszthető az érzékelési képesség!

Ha egyelőre nem találod, akkor annyit segítünk, hogy a kép bal oldalára érdemes koncentrálni.

Még így sem akar felbukkanni a kisegér? A piros alapon fehér pöttyös kalapos gombák körül érdemes leskelődni. Így már megvan, ugye?!

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény, hogy gyakorolhass:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...