A reggelik megmentője: így kenheted meg a pirítósod hideg vajjal

Akár kell, akár nem, lássuk be, a legtöbben a hűtőben tartjuk a vajat, ami sok bosszúságot okozhat. Ez a módszer azonban megmenti a reggeleidet, ugyanis megmutatja, hogyan kell hideg vajjal megkenni a pirítóst.

Éppen sütit sütnél, de elfelejtetted időben kivenni a vajat a hűtőből? Semmi probléma, több megoldás is létezik arra, hogy megolvaszd, most pedig egy másik gyakori hideg vaj vészhelyzetre találtunk megoldást. Az alábbi TikTok-videó ugyanis egy remek praktikával segít áthidalni a hideg vaj és forró pirítós között tátongó hőmérsékletbeli szakadékot, és megmutatja, hogyan lehet a hűtőből kivett vajjal megkenni a pirítóst.

A reggelik megmentője: így kenheted meg a pirítósod hideg vajjal

Többé nem lesz csalódott reggeled, amikor álmosan, pizsamában állva döbbensz rá, hogy a serpenyőben sütött pirítósodra csak kőkemény vajkockákat tudsz szelni! A trükk lényege itt is, hogy kisebb vajdarabkákat kapj, mivel ezek gyorsabban felmelegszenek. Először is, szükség van egy reszelőre, amin aztán a kemény vajat, legyen az vegán vagy hagyományos, lereszeled, mintha csak sajt lenne. A kis vajforgácsok aztán már könnyedén megolvadnak a meleg pirítóson, így csak egy késsel el kell oszlatnod.

@krisslovesfood

Life hack! #lifehacks #foodhack #coldbutter

♬ Ultimate life hacks - The Life Bath

Persze, ha mindig is így csináltad, elnézést kérünk, de igazán szólhattál volna korábban is!

Forrásunk volt

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


A vajjal kapcsolatban itt találsz még kapcsolódó cikkeket:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk