5 gyors feltét, amivel megszórhatod az uncsi reggeli rántottád

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi hetente alsó hangon 4-5-ször rántottát reggelizünk, így felvetődik a kérdés bennünk: mivel tudnánk felturbózni kicsit, ami extra gyors, és finom is?

Unalmas vagy nem, mi imádjuk reggelre a rántottát, mert tökéletes tápanyagdús és fehérjebomba napindító, amely könnyed, nem terheli a gyomrot, készíthető vega vagy húsos verzióban, szuper egy zsömlébe passzintva, de magában is, némi zöldséggel. Ja, és egyáltalán nem utolsó sorban eszméletlen gyors: egy tökéletes omlett kb. 5 perc alatt megvan, amennyiben nem pirítunk alá sem húst, sem hagymát, sem más zöldséget.

Na de mivel dobhatjuk fel a rántottánkat, ha unjuk a só-pirospaprika kombót? Lássuk, katt a galériára a gyors feltétekért!


Izgalmas és kreatív konyhai ötletek várnak:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...