Megmutatjuk a világ legnagyobb rántott húsát, ami nagyobb, mint a lakásod

Nemrég a világ legnagyobb rántott húsát készítették el Németországban Mengkofen városában. Az elkészült étel akkora volt, mint egy lakás. 

A Guinness-rekordot megdöntő rántott hús 70 négyzetméter nagyságú lett és 1200 kilogrammot nyomott. A gigászi méretű rántott húshoz 400 darab sertésbordát, 3800 liter olajat, 4000 tojást és 250 kilogramm zsemlemorzsát használtak fel. Nézzétek, hogy sikerült!

Miután minden adat szerint hivatalossá vált, hogy ez a világ legnagyobb rántott húsa, a készítők 4800 darabra vágták a húst és eladták a rántott húsos fesztiválon résztvevőknek, a befolyt összeget pedig egy jótékonysági szervezetnek ajánlották fel.

Szerinted jól átsült ez a hatalmas hús?

Ezeket olvastad már?

via nlc, upi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...