Rántott csirkecomb burgonyasalátával
Hozzávalók
- 1 csokor petrezselyem, 2 db csirkecomb, 6 szem burgonya, 3 ek ecet, 1 nagy fej lilahagyma, 2 marék pankomorzsa, lila- és újhagyma a díszítéshez, tojás és liszt a bundázáshoz
Elkészítés
- A csirkét kifilézzük, csak a combját használjuk, elkészítjük a panírt: liszt, tojás, panko, és bepanírozzuk a húst. Először olajban sütjük ropogósra, majd a sütőben tovább sütjük.
- A burgonyát megfőzzük, karikákra vágjuk, majd a meghámozott hagymákat is hozzáadjuk, leöntjük ecetes vízzel, amibe sót, cukrot és petrezselymet is teszünk.
- A salátát egy külön tálba öntjük, úgy rakjuk fel a húsos tányérra.Apróra vágott petrezselyemmel szórjuk, díszítjük.