Rántott csirkecomb burgonyasalátával

Ma Pier kedvenc családi receptjei közül kaptak egyet-egyet A Konyhafőnök Junior kis versenyzői. Ezek közül most a kék csapat rántott csirkecombjait villantjuk meg előttetek.

Rántott csirkecomb burgonyasalátával

Hozzávalók

  • 1 csokor petrezselyem, 2 db csirkecomb, 6 szem burgonya, 3 ek ecet, 1 nagy fej lilahagyma, 2 marék pankomorzsa, lila- és újhagyma a díszítéshez, tojás és liszt a bundázáshoz

Elkészítés

  1. A csirkét kifilézzük, csak a combját használjuk, elkészítjük a panírt: liszt, tojás, panko, és bepanírozzuk a húst. Először olajban sütjük ropogósra, majd a sütőben tovább sütjük.
  2. A burgonyát megfőzzük, karikákra vágjuk, majd a meghámozott hagymákat is hozzáadjuk, leöntjük ecetes vízzel, amibe sót, cukrot és petrezselymet is teszünk.
  3. A salátát egy külön tálba öntjük, úgy rakjuk fel a húsos tányérra.Apróra vágott petrezselyemmel szórjuk, díszítjük.

Tudj meg többet A Konyhafőnök Junior adásáról itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...