Rakottas ételeket készíthetünk zöldséggel, hússal, különféle gabonákkal, eltérő fűszerezéseket bevetve – egyszóval az alapanyagok jönnek-mennek, talán csak egy dolog van, ami ezeknél a recepteknél többé-kevésbé állandó. Ez pedig nem más, mint a felépítés: ahogy a rétegek egymásra épülnek, amilyen állagot felvesznek, ahogy együtt megadják a jól megszokott és elvárt rakottasélményt. Ennek az élménynek egy elengedhetetlen aspektusa az aranybarnára sült, roppanós tető, ami szinte maga alá zárja a tökéletesen összeért ízeket, a szaftos alapanyagokat. Vegyük most sorra azokat az alapanyagokat, amelyek fontos szerepet játszanak ennek a tetőnek a kialakításában!
Nézd meg galériánkban a rakottast ropogóssá tevő alapanyagokat!





Rakott receptek, amelyeket extrán ropogóssá tehetsz:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tipp vár rád itt:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!