Ettől lesz igazán ropogós a rakott tésztád alja és teteje
Mit várunk el egy rakott tésztától? Például azt, hogy ízes legyen, belül szaftos, a széleken és alul-felül ezzel szemben viszont ropogós kéreggel rendelkezzen. Nézzük meg, hogyan érhetjük el ezt a kettősségében tökéletes állagot!
Amikor az ember rakott tésztát készít, nem egyszerűen egy plusz lépést végez el a sütőbe helyezéssel, nem csak a sajtot akarja megolvasztani, vagy az egész rakottast átmelegíteni. Nem, ennek a sütögetésnek kifejezett célja van, mégpedig az, hogy a rakott tésztánkat extrán ropogóssá tegyük alul-felül és mindenhol, ahol a tepsi forró vasával érintkezik. Persze ennek a fantasztikus állagnak az eléréséhez meg kell tennünk néhány dolgot: nézzük, pontosan mit.
Nézd meg galériánkban a ropogós rakott tészta titkait:
5 fotó
Receptek, amelyekkel gyakorolhatsz:
rakott tészta
Egyszerű, gyors, és ami számomra nagyon fontos, hogy a gyerekek számára is nagyon szerethető étel. Nem túl fűszeres, kellően ízes. Nálunk a gyerkőcök tejföllel fogyasztják. Mi ...
rakott tészta
Pillanatok alatt elkészülő, kiadós egytálételhez nincs másra szükségünk, mint brokkolira, tésztára és egy kis besamel szószra. Ezeknek a segítségével fél órán belül ételt ...
rakott tészta
Egyszerű, kiadós és könnyen elkészíthető!
Csirkés-paradicsomos rakott tészta, sok-sok tejföllel!
Imádjuk! :)
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai tipp vár, hogy ellesd:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!