Radics Gigi, a csodás hangú énekesnő elárulta, hogy mitől néz ki ilyen bomba jól

Radics Gigi nem követ különleges diétát - emellett a módszer mellett tette le a voksát.

Azt nem tagadhatjuk, hogy Radics Gigi szuper jól néz ki. A fiatal énekesnő egy friss instaposztban el is árulta, hogy mitől néz ilyen jól ki:

"Sziasztok szép estét nektek!!! Engedjétek meg,hogy még egy fotót posztoljak ugyanabból a fotósorozatból,amit már posztoltam! Körülbelül 2 hónapja kezdtem el diétázni, ami annyit jelent, hogy nem eszem: cukrot, tésztát, krumplit, kenyeret. Itt felmerül a kérdés ooooo akkor semmit sem eszik?... de igen! Rengetegféle dolgot eszem, sőt sokkal színesebben étkezem mint a múltban. 5-ször étkezem 3 óránként sok zöldség, gyümölcs stb., stb... Csak azért osztottam ezt most meg veletek, mert sokan kérdeztétek tőlem, hogy milyen trükk kell ahhoz, hogy szálkásodjunk, fogyjunk vagy megtartsuk az elért eredményt. Igazából nincs trükk! Nagyon egyszerű! ÉLETMÓDVÁLTÁS. Edzeni kell járni legalább heti 4-szer, és az étrendünkre odafigyelni (sok fehérjebevitel, vízfogyasztás) Nincs kifogás, hogy most “nincs időm járni”. Ha akarunk valamit, azt elérjük csak tennünk kell érte - bármiről legyen is szó az életben. Persze nem baj ha van egy szuper edző is a háznál!!!! Köszönöm @peter_barat ,hogy napról napra motiválsz!!!"

Tehát Gigi bombaalakja mögött nincsenek csodaszerek, speciális étrendkiegészítők - csak odafigyelés, kitartás és megfelelő motiváció.

Ezeket olvastad már?

via

címlapfotó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...